Tapahtumien suunnittelu

Tapahtumien suunnittelu

MIKÄLI VASTAAT  VÄHINTÄÄN KAHTEEN KOHTAAN KYLLÄ, PALVELUISTAMME TAPAHTUMIEN SUUNNITTELU SAATTAISI OLLA RATKAISU SINULLE

– OLET ORGANISATIOSSASI KOKENUT TAPAHTUMANTEKIJÄ.
– KAIPAAT UUTTA NÄKÖKULMAA, EHKÄ VIRKISTÄVÄÄ IDEAA.
– OLISI HYVÄ OLLA JOKU SPARRAAJA, IDEOINTIKAVERI.

MG PILKE
alkaen 690€ + alv 24%

Sinulla on jo valmis perusidea, tapahtuman tavoitteet ja kohderyhmä hallussasi. Joku kuitenkin ehkä jumittaa. Hyödynnä silloin tapahtuma-ammattilaisen näkökulmaa ja kokemusta. Mestarit tulevat luoksesi tai otatte etäpalaverin 2 tunnin ajaksi. Olette nyt työparina ja työstätte tapahtumasi idean pilkkeeksi silmäkulmaan, jotta pääset sen toteuttamisen kanssa eteenpäin.

MG HEHKU
alkaen 980€ + alv 24%

Sinulla on tarve viestiä ja olet ajatuksissasi toteuttamassa sitä tapahtuman kautta. Asia ei ehkä etene, koska selkeyttäminen on vielä vaiheessa. MG HEHKU on puolen päivän työpaja (3h tehokasta työaikaa), jossa selkiytetään mikä on tapahtumasi tavoite, tarkennetaan mahdollisesti kohderyhmää ja suunnitellaan millainen tapahtumaratkaisu tukee tavoitetta saadakseen sen hehkumaan uudella tavalla.

Mikäli MG PILKE tai MG HEHKU toteutetaan asiakkaan luona tai asiakkaan osoittamassa paikassa, veloitamme km-korvauksen joko Nurmijärveltä tai Kokkolasta riippuen kumpi on lähempänä työpajan toteutuspaikkaa.

Kun tarpeesi on kokonaisvaltainen Avaimet käteeen -palvelun hankkiminen,
teemme aina erikseen tarjouksen tapahtumien konseptisuunnittelusta ja sisällönsuunnittelusta.

Jos olet jo suunnittelussa pitkällä ja tarvitset kädet saveen apua eli tapahtumatuotantoon apuja, tulemme mielellämme avuksesi.

Haluatko vilkaista muutamia toteutettuja tapahtumia, joista kerromme taustoista hieman enemmän tai hehkuttaa upeita tapahtumia portfoliostamme?

Yhteistyö on ollut mutkatonta, vaikka olisi kyse isoistakin tilaisuuksista. Olemme määritelleet hyvin väljästi perusajatuksen ja Marco Group on jatkanut siitä jalostaen idean valmiiksi paketiksi. Palvelu meille on ollut henkilökohtaista, juuri meille räätälöityä. Meitä on kuunneltu ja kuultu.

Riitta Savikko-Bellafesta, Wärtsilä Oyj Abp

Meille tarjottiin erilaisia toteutusvaihtoehtoja tuoden esiin niiden hyvät ja huonot puolet. Toteutuksessa saimme kaiken oleellisen tiedon, mutta meitä ei tarvittu jokaisen yksityiskohdan ratkaisemiseen. Tapahtumatuottaja työskenteli itsenäisesti sovituissa raameissa ja kysyi, jos niihin tarvittiin joustoa.

Päivi Hautala, VIRIA OYJ

Luovuus tulee esiin, kun äly haluaa pitää hauskaa.

– Albert Einstein –

Jutellaanko?

ONKO SINULLA MAHTAVA IDEA, JOSSA VOIMME OLLA AVUKSI?