Tapahtuman suunnittelu tai toteuttaminen – tapahtumamentori auttaa sinut lentoon

Kaipaatko uutta näkökulmaa tai virkistävää ideaa? Tai lisäresursseja suunnitteluun tai tapahtuman käytännön toteuttamiseen?

Tapahtumamentori on sinulle, kun

  • olet ehkä jo tapahtumien vahva kokemusasiantuntija ja tapahtuman suunnittelu on sinulle tuttua, mutta kaipaat pientä buustia ja sparrauskumppania
  • tapahtumiesi suunnittelu kaipaa lisää ”jotain” tai suunnittelu ei nyt tunnu löytävän ”punaista lankaa”
  • sinulla on yksinkertaisesti vaan kiire ja tapahtumaasi ei nyt riitä tarpeeksi omaa tai tiimisi aikaa.

Tapahtumamentori on tapahtumaosaamista käyttöösi pienellä kynnyksellä – tapahtumamentori kulkee kanssasi tapahtuman läpi tai antaa sinulle tai tiimillesi opit käyttöön projektin alkutaipaleella.

Marco Gorupin Tapahtumamentori antaa vuosikymmenien osaamisensa käyttöösi ja opastaa teidätkin tuottamaan tapahtumia ammattilaisen vinkein.

– 2h työpaja –

690€ + alv 24%

Mestarit tulevat luoksesi tai otatte etäpalaverin 2 tunnin ajaksi.

Olette nyt työparina ja työstätte tapahtumasi idean pilkkeeksi silmäkulmaan, jotta pääset sen toteuttamisen kanssa eteenpäin.

KENELLE:
Sinulla on jo valmis perusidea, tapahtuman tavoitteet ja kohderyhmä hallussasi. Joku kuitenkin ehkä jumittaa.

Hyödynnä silloin tapahtumamentorin näkökulmaa ja kokemusta.

– 3 h työpaja –

1.000€ + alv 24%

MIDIN vaihtoehdot

a) sisällönsuunnittelu

b) tapahtumatuotannon suunnittelu

Työpajojen teemavaihtoehtoja:

Sisällönsuunnittelu:
Esim. selkiytetään mikä on tapahtumasi tavoite, tarkennetaan mahdollisesti kohderyhmää ja suunnitellaan, millainen tapahtumaratkaisu tukee tavoitetta saadakseen sen hehkumaan uudella tavalla.

Tapahtumatuotanto:
valitaan yhteisen aloituspalaverin aikana mihin osa-alueeseen halutaan keskittyä (esim budjetointi ja resurssointi, somistus/kalustus, kutsuprosessi, tarjoilut).

.

– 7h työpaja –

3.840€ + alv 24%

Tämä paketti vie tapahtuman suunnittelun jo pitkälle.

Koko päivän työpaja. Yhdessä sinä ja tiimisi käsittelette vTapahtumamentorin kanssa pohjalle MIDI-paketin sisällönsuunnittelun ja sitten toiminnallisilla menetelmillä tuotatte suunnittelun pohjalta tapahtumalle ratkaisun.

Tapahtumamentori koostaa työpajasta yhteenvedon käyttöönne.

7h työpaja sisältää tauot.

 – 3h työpaja + konseptointi –

6.360€ + alv 24%

Tapahtumamentori SUPER sisältää alkuun 3h sisällönsuunnittelun.

Tämän jälkeen Marco Groupin mestarit tekevät sisällönsuunnittelun työpajasta yhteenvedon ja suunnittelevat sinulle sen perusteella tapahtumakonseptin.

KENELLE:

Kun omat resurssisi ovat rajalliset ja haluat valjastaa tapahtumamentorin kokemuksen sadoista tapahtumista hyödyksesi vieläkin paremmin.

Tapahtumamentorit kulkevat luoksesi Nurmijärveltä ja Kokkolasta, joista laskien veloitetaan mahdolliset majoitus- ja matkakulut.

Tapahtuman suunnittelu voidaan jakaa karkeasti kahteen kokonaisuuteen: tapahtuman sisällönsuunnittelu ja tapahtuman tuotannon suunnittelu.

  • Sisällön suunnittelussa käsitellään mm. tapahtuman kohderyhmää, tavoitteita ja siitä kumpuavaa viestiä.
  • Tuotannon suunnittelussa kohteena ovat mm. tapahtuman kutsuprosessi, somistus ja kalustus, tapahtuman tekniikka eli valot, äänet ja kuvatekniikka, tarjoilut, logistiikka.

Yli 35 vuoden kokemuksella uskallamme sanoa, että meiltä saat monipuolisesti tapahtumiin liittyvää osaamista erilaisina palveluina.

Haluatko vilkaista muutamia toteutettuja tapahtumia, joista kerromme taustoista hieman enemmän tai hehkuttaa upeita tapahtumia portfoliostamme?

Yhteistyö on ollut mutkatonta, vaikka olisi kyse isoistakin tilaisuuksista. Olemme määritelleet hyvin väljästi perusajatuksen ja Marco Group on jatkanut siitä jalostaen idean valmiiksi paketiksi. Palvelu meille on ollut henkilökohtaista, juuri meille räätälöityä. Meitä on kuunneltu ja kuultu.

Riitta Savikko-Bellafesta, Wärtsilä Oyj Abp

Meille tarjottiin erilaisia toteutusvaihtoehtoja tuoden esiin niiden hyvät ja huonot puolet. Toteutuksessa saimme kaiken oleellisen tiedon, mutta meitä ei tarvittu jokaisen yksityiskohdan ratkaisemiseen. Tapahtumatuottaja työskenteli itsenäisesti sovituissa raameissa ja kysyi, jos niihin tarvittiin joustoa.

Päivi Hautala, VIRIA OYJ

Luovuus tulee esiin, kun äly haluaa pitää hauskaa.

– Albert Einstein –

Jutellaanko?

ONKO SINULLA MAHTAVA IDEA, JOSSA VOIMME OLLA AVUKSI?