KUN TAPAHTUMAN SUUNNITTELU ON VALMIS, ON TAPAHTUMATUOTANNON ELI TOTEUTUKSEN VUORO.

TOTEUTAMME AITOJA JA VAIKUTTAVIA KOHTAAMISIA. ERIKOISALAAMME ON TAPAHTUMIEN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS ELI TAPAHTUMATUOTANTO.

Olemme parhaimmillamme yritystapahtumissa: henkilöstötapahtumat, asiakastilaisuudet, sidosryhmätilaisuudet, seminaarit ja koulutukset.  Toki myös henkilöstöjuhlat, vuosijuhlat, rakentamisen juhlat ja muut yritysjuhlat onnistuvat kanssamme.

Joskus haluat suunnitella tapahtumasi itse ja tarvitset toteutukseen kumppanin. Silloin me olemme valmiina avuksesi.

Toteutus voi olla livetapahtuma, hybriditapahtuma tai virtuaalitapahtuma.

TAPAHTUMA-
TUOTANTO

KUN TAPAHTUMAN SUUNNITTELU ON VALMIS, ON TAPAHTUMATUOTANNON ELI TOTEUTUKSEN VUORO.

Tapahtumat syntyvät aina tarinasta ja tavoitteesta. Erikoisalaamme on tapahtumien suunnittelu ja toteutus – olemme mestareita suunnittelemaan ja toteuttamaan tarinasi ja tavoitteesi täyttävän toteutuksen. Tämän päivän tapahtuma voi olla livetapahtuma, virtuaalitapahtuma tai niiden yhdistelmä eli hybriditapahtuma. Tärkeintä niissä kaikissa on se, miten viestisi tavoittaa yleisönsä. Kaikki tapahtumatyypit mahdollistavat aidon vuorovaikutuksen ja mahdollisuuden saada vieraat toimimaan.

Hinnoittelu muodostuu tapahtumasi koon ja tapahtumatuottajalle määriteltävien töiden ja vastuiden mukaan. Meidän kauttamme saat luonnollisesti muitakin tapahtumasi tarpeita mm. tapahtumatiloja, esiintyjiä, tapahtumatekniikaa eli ääntä ja valoa tai kuvantamiseen liittyviä palveluita, somistusta, kalustusta ja tarjoilut.

Tapahtumia tehty Tallinnasta Olostunturille ja siltä väliltä, pienistä neljän henkilön tapahtumasta aina 5 000 henkilön suurtapahtumaan asti.

VILKAISE TOTEUTTAMIIMME RATKAISUIHIN.

Tai katso koko portfoliomme.

Yhteistyö on ollut mutkatonta, vaikka olisi kyse isoistakin tilaisuuksista. Olemme määritelleet hyvin väljästi perusajatuksen ja Marco Group on jatkanut siitä jalostaen idean valmiiksi paketiksi. Palvelu meille on ollut henkilökohtaista, juuri meille räätälöityä. Meitä on kuunneltu ja kuultu.

Riitta Savikko-Bellafesta, Wärtsilä Oyj Abp

Meille tarjottiin erilaisia toteutusvaihtoehtoja tuoden esiin niiden hyvät ja huonot puolet. Toteutuksessa saimme kaiken oleellisen tiedon, mutta meitä ei tarvittu jokaisen yksityiskohdan ratkaisemiseen. Tapahtumatuottaja työskenteli itsenäisesti sovituissa raameissa ja kysyi, jos niihin tarvittiin joustoa.

Päivi Hautala, VIRIA OYJ

Luovuus vaatii rohkeutta.

– Henri Matisse –

Jutellaanko?

ONKO SINULLA MAHTAVA IDEA, JOSSA VOIMME OLLA AVUKSI?