Erilaiset yritystapahtumat saavat meistä esiin parhaimpamme. Henkilöstötapahtumat, erilaiset juhlat, kokoukset ja seminaarit ovat ydintä.

Meidän tarinamme

Marco Groupin tarina alkoi ystävyydestä. Kaksi ystävää innostivat ja kannustivat toisiaan niin vapaa-ajalla kuin omissa töissään yhteistyökumppaneina – lähes kanssayrittäjinä. Toinen pääkaupunkiseudulla ja toinen Pohjanmaalla. Siitä lähti kehittymään ajatus yhteisestä yrityksestä. Nyt meillä yrittäjille on yhteensä jo yli 35 vuotta kokemusta tarinoiden rakentamisesta ja niiden näkyväksi tekemisestä mm. tapahtumissa. Tänä päivänä Marco Group:in palvelut kattavat koko Suomen.

Me olemme kumppanisi, kun haluat tunneluovuutta, aitoa elämän makua, yritysempatiaa ja ehdotonta luottamusta. Kun haluat saattaa oman tarinasi lentoon ja haluamasi kohderyhmän saataville.

Erilaiset yritystapahtumat saavat meistä esiin parhaimpamme.

Tekijät

VÄLILLÄ MEITÄ ON PROJEKTISSA KAKSI, TOISINAAN JOPA 50.
Tarkkaan valikoituneen laajan verkoston avulla tarjoamme kattavasti kaikki palvelut yritystapahtumiin. Erilaiset yritystapahtumat saavat meistä esiin parhaimpamme.

Erilaiset yritystapahtumat saavat meistä esiin parhaimpamme.

MINNA SALIN-KIVIMÄKI
Asiakkuusmestari, Partner

gsm. 0400 755 287
minna.kivimaki@marcogroup.fi

Erilaiset yritystapahtumat saavat meistä esiin parhaimpamme.

MESTARIT
lähettävät terveisiä!

Erilaiset yritystapahtumat saavat meistä esiin parhaimpamme.

PIRJO KIVISTÖ
Luovamestari, Partner

gsm. 040 560 4546
pirjo.kivisto@marcogroup.fi

Otteita tuotannostamme

ASIAKKAILLEMME TAPAHTUMASSA KÄYTÄNNÖN ASIOIDEN SUJUVUUDEN LISÄKSI TÄRKEÄÄ ON SEN SISÄLTÖ. SIKSI PANOSTAMME ERITYISEN PALJON VIESTIN SUUNNITTELUUN JA SEN ESITTÄMISEEN ERI KEINOILLA. ERITYISOSAAMISTAMME ONKIN OIKEAN KEINON LÖYTÄMINEN KUHUNKIN VIESTINTÄTARPEESEEN YRITYSTAPAHTUMISSA.

Jutellaanko?

ONKO SINULLA TAPAHTUMASTA MAHTAVA IDEA, JOSSA VOIMME OLLA AVUKSI?