Kiitos työntekijöille

MITEN MUOTOILIMME BRIEFIN RATKAISUKSI

Brief

50v-vuosijuhla ja kiitosjuhla hlökunnalle –  tällä juhlalla haluttiin nostaa esille miten tärkeitä yrityksen kaikki henkilökunnan edustajat yrityksessä ovat. Perhearvot ovat omistajaperheelle erittäin tärkeitä ja juhla haluttiin näin ollen tarjota henkilöstölle perheineen. Tavoitteena järjestää tunnepitoinen ja yhteenkuuluvuutta rakentava tapahtuma, jossa henkilöstö voi viettää huolettoman päivän yhdessä perheensä ja työkavereittensa kanssa. Yrityksen toiminnan kannalta tärkeitä ovat toimivat yhteistyökumppanisuhteet ja siksi tapahtumaan haluttiin kutsua mukaan myös yhteistyökumppaneita perheineen. Tavoitteeksi asetettiin saada paikalle vähintään 4800 vierasta.

  • Innostava ohjelma houkuttelemaan perheet mukaan

  • Suuren vierasjoukon liikkuminen

  • Sopiva ohjelma perheille ja ilman perhettä saapuville

  • Henkilöstötapahtuma, vuosijuhla, 5000 hlö

Toteutus

Ohjelmassa huomioitiin kaikki ikäryhmät, joten vauhtia, halittavaa, hämmästeltävää ja naurua riitti jokaiselle osallistujalle. Ohjelmien rytmitys tarjosi vieraille mahdollisuuden osallistua moniin eri toimintoihin päivän aikana ja osa ohjelmista toistettiin useamman kerran. Näin vierailla oli mahdollisuus aikatauluttaa päivää itselleen sopivaksi. Huvipuistoon rakennettiin oma ruokakatu, josta vieraat saivat helposti ja nopeasti vatsan täytettä. Organisoimme valtakunnalliset yhteiskuljetukset vieraille. Kolme tapahtumatuottajaa vastasivat omista tapahtumaosa-alueistaan oman tiiminsä kanssa.

  • PowerPark, Alahärmä

  • Toiminnallinen perhepäivä

  • Katsottavaa ohjelmaa toiminnan lisäksi

Konseptisuunnittelu
Sisällönsuunnittelu
Logistikkasuunnittelu ja toteutus
Avaimet käteen -tapahtumatuotanto

Tulokset

Onnistunut ennakkomarkkinointi, ohjelmarakenne ja yhteiskuljetukset nostivat osallistujamäärän yli tavoitteen. Logistiikan ratkaisut takasivat ettei kohtuuttomia ruuhkia syntynyt ja kaikki vieraat pääsivät nauttimaan helteisestä päivästä. Huvipuisto otettiin juhlivan yrityksen haltuun näyttävällä brändäyksellä. Yhteinen tapahtuman aloitus ja omistajaperheen puheenvuoro tarjosi valokuvaajalle mainion mahdollisuuden ikuistaa kaikki vieraat samaan valokuvaan.

Tutustu myös portfoliosivuumme.

Jutellaanko?

ONKO SINULLA MAHTAVA IDEA, JOSSA VOIMME OLLA AVUKSI?