Olemme parhaimmillamme yritysten erilaisten tapahtumatarpeiden äärellä: henkilöstötapahtumat, henkilöstöjuhlat, asiakastilaisuudet, sidosryhmätilaisuudet, vuosijuhlat, seminaarit, kokoukset, koulutukset ja yritysjuhlat.

Toteutus voi olla livetapahtuma, hybriditapahtuma tai virtuaalitapahtuma.

TAPAHTUMA-
TUOTANTO

SUUNNITTELEMME JA TOTEUTAMME AITOJA JA VAIKUTTAVIA KOHTAAMISIA.

Tapahtumat syntyvät aina tarinasta ja tavoitteesta. Olemme mestareita suunnittelemaan ja toteuttamaan tarinasi ja tavoitteesi täyttävän toteutuksen. Tämän päivän tapahtuma voi olla livetapahtuma, virtuaalitapahtuma tai niiden yhdistelmä eli hybriditapahtuma. Tärkeintä niissä kaikissa on se, miten viestisi tavoittaa yleisönsä. Kaikki tapahtumatyypit mahdollistavat aidon vuorovaikutuksen ja mahdollisuuden saada vieraat toimimaan.

Hinnoittelu muodostuu kiinteähintaisesta suunnittelupaketista ja valitsemistasi muista ratkaisuista mm. esiintyjissä, tapahtumatekniikassa, somistuksessa, kalustuksessa ja tarjoiluissa.

Tapahtumia tehty Tallinnasta Olostunturille ja siltä väliltä, pienistä neljän henkilön tapahtumasta aina 5 000 henkilön suurtapahtumaan asti.

VILKAISE TOTEUTTAMIIMME RATKAISUIHIN.

Yhteistyö on ollut mutkatonta, vaikka olisi kyse isoistakin tilaisuuksista. Olemme määritelleet hyvin väljästi perusajatuksen ja Marco Group on jatkanut siitä jalostaen idean valmiiksi paketiksi. Palvelu meille on ollut henkilökohtaista, juuri meille räätälöityä. Meitä on kuunneltu ja kuultu.

Riitta Savikko-Bellafesta, Wärtsilä Oyj Abp

Meille tarjottiin erilaisia toteutusvaihtoehtoja tuoden esiin niiden hyvät ja huonot puolet. Toteutuksessa saimme kaiken oleellisen tiedon, mutta meitä ei tarvittu jokaisen yksityiskohdan ratkaisemiseen. Tapahtumatuottaja työskenteli itsenäisesti sovituissa raameissa ja kysyi, jos niihin tarvittiin joustoa.

Päivi Hautala, VIRIA OYJ

Luovuus vaatii rohkeutta.

– Henri Matisse –

Jutellaanko?

ONKO SINULLA MAHTAVA IDEA, JOSSA VOIMME OLLA AVUKSI?

OTA YHTEYTTÄ