Tapahtumamentori ja yritysempatia

Tervetuloa tutustumaan Marco Groupin uusimpaan tarinaan, jossa tapahtumamentori ja yritysempatia ovat erottamaton paketti. Yli 35 vuoden vankka kokemuksemme tapahtumien suunnittelusta ja toteuttamisesta toimii nyt moottorina uudessa palvelussamme – mentoroinnissa.

Kokemus vuosikymmenien takaa: tapahtumamentorin kulmakivi

Kun Marketing & Communication Group Marco astuu tapahtumien mentorointiin, tuomme mukanamme vuosikymmenien syvän osaamisen. Tämä ei ole pelkkää tietoa tapahtumista vaan elävää kokemusta onnistumisista ja haasteista. Ymmärrämme, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen, ja juuri tästä syystä haluamme jakaa kokemustamme.

Yritysempatian voima: Mentorointi henkilökohtaisena kumppanuutena

Tapahtumamentori ja yritysempatia on erottamaton paketti. Ymmärrämme, että jokainen yritys, joka haluaa kukoistaa tapahtumien maailmassa, tarvitsee yksilöllistä tukea. Marco Groupin mestarit, joilla on vahva tausta tapahtumien parissa, eivät ainoastaan jaa tietoa vaan myös asettuvat vahvasti asiakkaan asemaan. Tavoitteenamme on olla henkilökohtainen kumppani, joka ymmärtää asiakkaan tarpeet ja auttaa heitä loistamaan omassa tapahtumassaan.

Tapahtumamentori syventää yhteistyötä: tapahtumamestareiden panos

Marco Groupin mestarit eivät ole pelkkiä neuvonantajia, vaan olemme matkakumppaneitasi. Yhdessä kanssasi asetumme haasteiden eteen ja rakennamme ratkaisuja, jotka vievät tapahtuman uudelle tasolle. Kokemuksemme on nyt saatavilla mentoroivana voimana, joka auttaa sinuakin ja organisaatiotasi luomaan vaikuttavia ja unohtumattomia tapahtumia.

Yritysempatia liiketoiminnan kasvun moottorina

Tapahtumamentori ei ole vain osa liiketoimintaamme, vaan se on sitoutumista tulevaisuuden menestykseen. Olemme ylpeitä voidessamme jakaa osaamisemme ja auttaa muita luomaan tapahtumia, jotka heijastavat heidän ainutlaatuisuuttaan. Tapahtumamentori on tie, joka yhdistää menneisyyden kokemuksen ja tulevaisuuden mahdollisuudet.

Liity unohtumattomien hetkien rakentajien yhteisöön

Marco Groupin mestarit kutsuvat sinut mukaan unohtumattomien hetkien rakentajien yhteisöön. Tule mukaan oppimaan, jakamaan ja kasvamaan kanssamme. Tapahtumamentori on paitsi palvelu, myös intohimo, joka kumpuaa syvältä kokemuksestamme. Lupaamme olla rinnallasi jokaisessa vaiheessa ja auttaa sinua luomaan tapahtumia, jotka jäävät elämään.

Ole osa tarinaamme – yhdessä luomme tapahtumia, jotka kantavat vuosikymmenten viisautta ja tulevaisuuden mahdollisuuksia.

 

TAPAHTUMAMENTORI paketit

 

Tapahtumamentorista ja yritysempatiasta kirjoitti Marco Groupin Pirjo Kivistö

Pirjolla on kokemusta tapahtumien suunnittelusta, tuottamisesta, tarjouksen tekemisestä ja kustannuslaskennasta jo vuodesta 2000. Hän on myös valmistunut palvelumuotoilijaksi ja on suorittanut yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.  Pirjo on myös valmistunut ammatilliseksi opettajaksi pääsuuntautumisena yrittäjyyden koulutus. Hänellä on myös takanaan vuoden kestänyt Grape Peoplen Tie fasilitaattoriksi valmennuskokonaisuus.