Plaze auttaa tekemään tapahtumasi suunnittelusta hauskaa ja helppoa

Marco Group julkisti 21.1.2022 uuden Plaze työkalun pilottiversion. Työkalun lupaus on ”Plaze auttaa tekemään tapahtumasi suunnittelusta hauskaa ja helppoa.”

Plazen tarkoitus kiteytyy tähän lauseeseen: Kun haluat käyttää aikasi tapahtuman sisällön suunnitteluun ja saada muut pilkut mahdollisimman tehokkaasti, nopeasti ja helposti paikoilleen, auttaa Plaze sinua.

Plaze ohjaa sinut helposti suunnitteluprosessin läpi, laskee kustannusarviota, tarjoilee ideoita aikatauluun ja voit lähettää sen kautta tapahtumasi tarjouspyynnöt esimerkiksi esiintyjille, tapahtumatekniikalle, cateringille ja somistajille.

Plazen kehittäjät tunnistavat monia eri käyttötarpeita työkalulle, joten Plazesta on julkistettu kolme erilaista lisenssivaihtoehtoa. Kevyin MINI toimii vähän tapahtumia suunnittelevalle, jolla ei ole tarvetta monelle yhtäaikaiselle projektille tai niitä on vain muutama vuodessa. MINI lisenssi on ilmainen.
PERUS-lisenssi mahdollistaa 10 tapahtumaprojektin tallennuksen työkaluun ja tarjoaa muuten samat ominaisuudet kuin MINI lisenssi. Kun tapahtumia on runsaasti ja käyttäjällä on tarve myös useille palveluntarjoajille (esim. ohjelmatoimisto, cateringyritykset ja tapahtumatekniikka), on sopivin lisenssi SUPER. Sen avulla käyttäjä lähettää ja vastaanottaa tarjoukset tapahtumiinsa Plazen kautta.

“Tällaista luovuutta inspiroivia elementtejä sisältävää työkalua ei ole tietojemme mukaan missään päin maailmaa vielä toteutettu. Lähdimme kehittämään ajatusta ohjelmistosta, joka toimisi tapahtumaa järjestävän tukena kaikissa tapahtumasuunnittelun ja toteutuksen vaiheissa. Plazen avulla ne ”miljoonat” pilkut pysyvät hallinnassa ja jää aikaa tärkeimmälle: sisällön suunnittelulle. Se on kuitenkin viestinnällisen vaikuttavuuden a ja o kaikissa tapahtumissa. Plazen tavoitteena on tuottaa merkityksellisempiä tapahtumia, joissa hyöty järjestäjän strategiaan ja tavoitteisiin nähden on paras mahdollinen”, kiteyttää Marco Groupin luovamestari ja partner Pirjo Kivistö.

“Plazesta on hyötyä sekä tapahtuma-alan konkareille että myös uusille tekijöille, joilla kokemusta tapahtumaprosessista ei vielä ole kertynyt. Erityisesti tapahtuman luovan konseptin kiteyttäminen on monelle erittäin haastavaa – ja Plazen inspiraatiokirjasto on tässä täysin ainutlaatuinen apu. Samalla tapahtumanjärjestäjän stressi vähenee, kun suunnittelun perään saa suoraan tapahtumaa ohjaavan tuotantokäsikirjoituksen. Käytettävyys on myös maksimoitu: kaikki on yhdessä paikassa pilvessä ja tapahtumatietoja voi hallita missä ja milloin vain laiteriippumattomasti. Tapahtumajärjestäjien työ helpottuu merkittävästi Plaze-työkalulla.”, sanoo Plazen asiakkuusmestari ja partner Minna Salin-Kivimäki.

Nyt Plaze on kaikkien tapahtumien suunnittelijoiden käytettävissä. Tiivistetysti Plazesta täältä.

Kattavasti lisää Plazen omilta sivuilta ja tutustu ilmaisversion kautta työkaluun.