Tapahtumien takana – aamukahvihetket verkossa

Pandemian loppu häämöttää ja nyt on aika verestää tapahtumien suunnittelutaidot parhaaseen mahdolliseen iskuun. Tapahtumien tarjonnan oletetaan pian olevan todella suurta, kun patoutuneet kohtaamisen tarpeet purkautuvat. Kohta on kiire, kun kaikki tapahtuman ovat suunnittelupöydälläsi yhtä aikaa! Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa suunnittelutaidot ja toteuttamistaidot takaisin haltuun ja sen voit tehdä sujuvasti tapahtuma-ammattilaisen kanssa. Uusi Tapahtumien takana – aamukahvihetket verkossa on juuri oikea tapahtuma sinulle, jonka työnkuva sisältää tapahtumien suunnittelua ja toteuttamista.

Nämä puolentunnin tehokkaat aamukahvihetket sisältävät aitoja keissejä, aitoa osaamista ja kokemusta – niiden kautta peilataan ja annetaan vinkkejä hyväksi havaituista keinoista onnistuneen tapahtuman toteuttamiseksi. Nämä keissit ovat tiiviitä alustuksia, jotka johdattavat aamukahvivieraat vilkkaaseen keskusteluun aiheen ympärille. Kysy tapahtuma-ammattilaiselta juuri ne sinua eniten pohdituttavat asiat. Halutessasi pääset myös vaihtamaan ajatuksia toisten osallistujien kanssa.

Kevään 2022 aamukahvit seuraavat torstai-aamut

Aamukahvihetket järjestetään klo 8.30 – 9.00.
Mikäli kalenterissasi on aikaa, voit jäädä aamukahvihetken jälkeen vielä hetkeksi keskustelemaan muiden kahvivieraiden kanssa.

17.2.2022 – Tapahtuman suunnittelun aloitus – miten taklata kiire monen yksityiskohdan viidakossa
Ilmoittautuminen 7.-17.2.2022 klo 8.00 mennessä.

10.3.2022 – Tapahtuman houkuttelevuus – Asiakaskokemus, kohderyhmä ja sisältö, tarinoiden merkitys, kutsun merkitys tapahtuman markkinoinnissa
Ilmoittautuminen 8.2-10.3.2022 klo 8.00 mennessä.

31.3.2022 – Luova prosessi tapahtuman suunnittelussa – Tarinoiden merkitys, sisällön sitoutuminen järjestäjään, tilavalinnat ja visuaalisuus
– Ilmoittautuminen 8.2-31.3.2022 klo 8.00 mennessä.

21.4.2022 – Aikataulut – tapahtumaprojektin hallinta ja tapahtumapäivän aikataulutus
Ilmoittautuminen 8.2-21.4.2022 klo 8.00 mennessä.

12.5.2022 – Tehokas tuotanto – Budjetointi, oikeat alihankkijat, tiukkojen paikkojen ennakointi
Ilmoittautuminen 8.2-12.5.2022 klo 8.00 mennessä.

Tapahtumien takana – aamukahvihetket verkossa -kokonaisuuteen ilmoittaudutaan omasta Lyyti-linkistä. Jokaiseen aamukahvihetkeen on oma linkkinsä. Ilmoittautumisen jälkeen saat osallistumisvahvistuksen sähköpostiisi. Voit siitä tarvittaessa muuttaa ilmoittautumistasi.

Aamukahveja johdattelevat Marco Groupin Minna ja Pirjo. joilla on yhteensä yli 30 vuoden kokemus erilaisten tapahtumien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Voit vilkaista otteita toteuttamistamme tapahtumista täältä.

Innostuitko näistä kevään 2022 aamukahvihetkistämme? Olemme iloisia, mikäli jaat tietoa näistä eteenpäin tai kutsut kollegasi mukaan kertomalla hänelle tästä ja jakamalla ilmoittautumissivun osoitteen.