Suomen Keskusvaraamon ja Marco Groupin Kalajoen alueen tapahtumatuotannon yhteistyö

Suomen Keskusvaraamo ja Marco Group vahvistamaan Kalajoen alueen tapahtumatoimintaa

Kaksi kokenutta alansa vahvaa osaajaa Suomen Keskusvaraamo ja Marketing & Communication Group Marco Oy aloittavat yhteistyön, jossa tavoitteena on luoda tapahtumavieraille ainutlaatuisia ja erinomaisesti järjestettyjä tapahtumakokonaisuuksia Kalajoen alueelle.

Tapahtumien toteuttaminen on monitasoista ja vaativaa toimintaa, jossa satojen yksityiskohtien on osuttava saumattomasti yhteen toistensa kanssa. Vain silloin syntyy tapahtumavieraan kokemukseen positiivinen tunne ja olo, että omaa aikaa kannatti käyttää juuri tähän tapahtumaan. Osansa tapahtumien suunnittelussa ja tuotannossa saavat niin tilat, ohjelma, tapahtumatekniikka, tarjoilut kuin majoitukset. Nämä kaikki osa-alueet ovat mukana nyt alkavan Suomen Keskusvaraamon ja Marco Groupin Kalajoen alueen tapahtumatuotannon yhteistyön kokonaisuudessa.

-Tällä kokonaisuudella voimme luottaa, että tapahtumavieraat saavat ehjän paketin suunnittelusta toteutukseen sisältäen myös majoitukset ja oheisohjelmat, toteaa Marco Groupin toimitusjohtaja Minna Salin-Kivimäki. Hänen mukaansa Keskusvaraamon pitkäjänteinen työ majoituspalveluissa ja laaja valikoima erilaisia majoitusvaihtoehtoja tarjoaa Kalajoella erinomaiset edellytykset pienistä jopa muutaman tuhannen tapahtumavieraan toteutuksiin.

Keskusvaraamon toimitusjohtaja Paula Palola on innoissaan uudesta yhteistyökumppanista. – Marco Groupin yrittäjien yhteensä yli 30 vuoden kokemus tapahtumien suunnittelusta ja erilaisista toteutuksissa tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa Kalajoelle jotain aivan uutta. Kotimaan matkailun lisääntyminen sekä ympärivuotisuus antavat huikeat mahdollisuudet yhdessä alueen tapahtumien kehittämiseen, Palola jatkaa.

Suomen Keskusvaraamon ja Marco Groupin Kalajoen alueen tapahtumatuotannon kehittämisestä solmima sopimus pitää sisällään myös Iso-Syötteen ja siellä sijaitsevan LumiAreenan tapahtumatoiminnan kehittämisen.

Suomen Keskusvaraamo Oy toimii Kalajoella, Syöttellä, Rokualla ja SydänSuomessa välittäen keskitetysti majoitus-, ravintola- ja aktiviteettitarjontaa asiakkailleen tarjoten näin elämyksiä ja kokemuksia ympäri vuoden. Vuonna 2021 Keskusvaraamon kautta myytiin 18.400 majoitusyötä. Odotettavissa on, kun vakiintuneet ja myös uudet tapahtumat saavat pandemian jälkeen jälleen jalansijaa, tulee määrä olemaan lähitulevaisuudessa paljon enemmän.

Marketing & Communication Group Marco Oy on valtakunnallinen tapahtumamarkkinointiin erikoistunut toimija, jonka palvelut koostuvat sekä tapahtumien suunnittelupalvelusta että tapahtumatuotannoista. Marco Groupin kautta on toteutettu muutaman hengen ylemmän johdon neuvottelupäivistä tuhansien osallistujien henkilöstötapahtumiin ja seminaareihin.

 

Lisätietoja

Paula Palola, Suomen Keskusvaraamo Oy
044 9868 568, paula.palola@kalajokikeskusvaraamo.fi

Minna Salin-Kivimäki, Marketing & Communication Group Marco Oy
0400 755 287, minna.kivimaki@marcogroup.fi